Hirdetés

Picaroon - mmorts a szigetvilágban

|

Egy kis angol cég, a Nice Technologies fejlesztése az egyszerű, de egyre sikeresebb mmorts, a Picaroon.

Hirdetés

Bár az "egyszerű" jelzőt inkább visszavonom - hiszen a Picaroon lehet, hogy elsőre egyszerűnek néz ki, mégis elég komplikált benne nagyon jól játszani. 

Egyrészt ennek oka a használt szigetvilág mérete, ahol ha nagyhatalom vagyunk, akkor a szigeteink menedzsmentjéhez sem kevés skill kell, másrészt a játékban rengeteg az "extra" amelyeket megfelelően bevetni bizony egy jó kártyás tehetségét is megköveteli. S mindeközben még tömegesen játszható stratégia is. Nekem sikerült egy adott pillanatban a világranglista 12. helyére is feljönni, szóval érdemes beszállni a játékba, amely - jelenlegi ismereteim szerint - most még ingyenes.

Jelenleg a klasszikus (2 hetes) és a skirmish (néhány órás) módok mennek, de terveznek perzisztens - azaz véget nem érő módot is. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)