Hirdetés

Picit elnézőbb már a Valorant anti-cheat rendszere a driverekkel szemben

|

Így remélhetőleg már kevesebben lesznek elégedetlenek a Vanguard működésével.

Hirdetés

Sok többjátékos alkotáshoz hasonlóan természetesen a Valorant is rendelkezik anti-cheattel, aminek az a feladata, hogy azonosítsa és eltávolítsa a csalókat a játékból. A rendszer azonban eléggé kíméletlen volt bizonyos driverekkel szemben, ám most némileg enyhített a helyzeten a Riot Games csapata.

Hirdetés

Érthető módon sokaknak nem tetszett, hogy a Vanguard szimplán letiltott több olyan drivert is, amelyek bizonyos fontos hardverek, mint például az egér és a billentyűzet megfelelő működéséhez kellettek. Mindez pedig azért történt, mert a Riot szerint védtelenek lehetnek ezek a szoftverek a csalásokkal szemben.

Azonban most frissült az anti-cheat rendszer, így a korábban blokkolt driverek többsége ismét működőképes lehet a játékban. Néhány szoftver persze még így is megakadályozhatja a Valorant indulását, szóval ezeket ajánlatos manuálisan kikapcsolni, ha játszani szeretnétek.

Szerintetek megfelelően működik a Vanguard?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)