Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - új trailerrel rajtolt el a zárt béta

|

A támogatók egy része már próbálgathatja a játékot, ami most kapott egy vadonatúj kedvcsinálót.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment remek munkát végzett az első Pillars of Eternity játékkal és annak kiegészítőivel, és örülhetnek a rajongók, mert már javában készül a folytatás. Nemrég bétafázisba lépett a második rész, ezzel együtt pedig kaptunk egy új trailert is.

Hirdetés

A most indult bétatesztben automatikusan részt vesznek azok, akik a közösségi kalapozás során legalább 99 dollárral támogatták a játékot, vagy a jelenlegi gyűjtésben 115-tel, de az adomány mértékétől függetlenül minden támogató vásárolhat magának belépőt 20 dollárért. A bétában kipróbálható a karaktergenerálás, a többkasztos megoldás, valamint az átdolgozott harcrendszer is.

A legújabb trailer elég rövid, de legalább láthatunk benne egy kis játékmenetet is.

Nektek hogy tetszik eddig a Pillars of Eternity II: Deadfire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)