Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - konzolokra is megjelenik

|

Nem csak PC-re fog megjelenni a Pillars of Eternity folytatása és már azt is tudjuk, hogy mikor kapják meg a konzolosok. Nem kell rá annyit várniuk, mint az első részre.

Hirdetés

Miközben azt találgatjuk, hogy mi lehet az Obsidian következő projektje, ne feledkezzünk meg a csapat aktuális szerepjátékáról, a Pillars of Eternity II: Deadfire-ről sem, amely tavasszal jelenik meg PC-re, dobozos kiadásban is. De nem csak erre a platformra készül. 

Hirdetés

A Game Informer számolt be róla, hogy a Pillars of Eternity folytatása PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is meg fog jelenni, ám a PC-s dátummal ellentétben nem április 8-án számíthatunk rá, hanem télen, az ünnepi szezonban. Az Obsidian a PC-s verzióra fókuszál, így a portolást Red Cerberus végzi. 

Tekintve, hogy a Pillars of Eternity több mint két évvel később érkezett csak meg PS4-re és Xbox One-ra, a Deadfire esetében nem is kell túl sokat várniuk a konzolosoknak a megjelenésre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)