Hirdetés

Pinball FX2: Marvel Pinball - Akcióban a Fantasztikus Négyes

|

Mister Fantastic, Invisible Woman, Thing és Human Torch veszi fel a harcot Doctor Doom csapatával a Pinball FX2: Marvel Pinball új DLC-jében.

Hirdetés

A budapesti Zen Studios az Xbox 360 konzolon Pinball FX2: Marvel Pinball, PlayStation 3-on pedig Marvel Pinball címen ismert flipperhez rövidesen egy új asztalt tesz letölthetővé.



A Marvel univerzum első családja idén lesz ötven éves, minek örömére a Fantasztikus Négyes hősei kapták a főszerepet a május 17-én a PSN amerikai, május 18-án pedig a PSN európai, illetve ugyanazon a napon az Xbox LIVE hálózatában megjelenő DLC-ben.
A játékosok Galactus, Doctor Doom, Super Skrull, Mole Man és H.E.R.B.I.E. ellen küldhetik harcba a négyest. Álljon itt egy videó, ami minden szónál ékesebben szemlélteti, hogyan is zajlik egy ilyen összecsapás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)