Hirdetés

Risen 3: Titan Lords - szebb lesz a játék az új frissítéssel

|

A felemás fogadtatás ellenére a Risen-sorozatnak továbbra is vannak lelkes rajongói, a Piranha Bytes pedig nekik kedveskedik ezzel a kis ráncfelvarrással.

Hirdetés

Eléggé megoszlanak a vélemények a Piranha Bytes szerepjátékairól, de akik igazán szeretik a műfajt, azok többnyire úgy látják, hogy a botladozó, közepes színvonalú megoldások alatt egy alapvetően jó játék rejlik, a fejlesztőcsapat pedig nem szeretné cserben hagyni ezeket a rajongókat, úgyhogy a Risen 3 most kapott is egy ingyenes frissítést.

Fontos leszögezni, hogy ez a grafikai update csak azoknak működik majd, akik 64 bites rendszerrel rendelkeznek, de természetesen ha valaki később zárkózik csak fel, ugyanúgy jár neki ez a meglepetés. Az update-ben javított textúrák, nagyobb látótávolság és új post-processing effektusok várják majd a játékosokat (pl. HDR), valamint a a skybox is szebb lesz egy "új, fizikára épülő felhőrendereléső technikának" köszönhetően.

Akiknek a Steamen telepítve van a játék, azok valószínűleg már meg is kapták, a frissítési jegyzetek alatt pedig a hozzászólásokból pedig úgy néz ki, hogy elégedettek az emberek, habár néhányan azért megjegyezték, hogy a performansz egy kicsit megszenvedte a felturbózott effekteket. Mindenesetre jó látni, hogy még foglalkoznak a Risen-nel annak ellenére, hogy már javában dolgoznak a következő alkotásukon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)