Hirdetés

Pirate Galaxy - Ingyenes MMO kalózoknak

|

Böngészőben futtatható masszívan multiplayer online alkotás megszületéséről hozott nyilvánosságra információkat Európa vezető MMOG kiadója.

Hirdetés

A magát legjobbnak és utolérhetetlennek tituláló gamigo útjára indította az ingyenes játékmenettel rendelkező Pirate Galaxy című játékot. Az asztali rendszereket megcélzó űrhajós produktum a mai kor követelményeinek megfelelően háromdimenziós megjelenítéssel és egyszerű kezelhetőséggel büszkélkedik. Alaptörténete szerint világegyetemben repkedő emberiség szembetalálkozott a MANTIS gyűjtőnévre hallgató gonosz űrlényekkel és egyedül személyünk képes megakadályozni az idegenek megsemmisítő hadjáratát.

Űrhajónk központi szerepet játszik az emberiség becsületének visszanyerésében. Minden egyes bárka egyedi tulajdonságokkal rendelkezik (gyorsaság, irányíthatóság, tűzerő, stb.), valamint fejleszthető, átalakítható és egyéni ízlés szerint testre szabható. Hatalmas univerzum több száz planétával és teljesíthető küldetéssel, PVE és PVP lehetőségek, könnyen áttekinthető és használható kezelőfelület, valamint ingyenes játékmenet. Ez a Pirate Galaxy! A játék hivatalos oldalán tudtok regisztrálni és elvegyülni a többi játékos között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)