Hirdetés

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

|

A Disney nem hagyja nyugodni aranytojást tojó fejőstehenét, ezért újabb rókabundát ráncigál le róla.

Hirdetés

Eme pompás képzavarban rejlő mélységes cinizmussal ellentétben kiváncsi vagyok, milyen irányba fordítják a Karib-tenger kalózai kormányrúdját. Az igazat megvallva nekem az első rész jött be igazán, a folytatásokat egyre haloványabbnak tartottam.



Nos, egyelőre nem tudni túl sokat az újabb kalózos produkcióról, a címét (Pirates of the Caribbean: On Stanger Tides), valamint a premier várható idejét (2011 nyara) leszámítva. Gore Verbinski nem kíván egyhamar vízre szállni, sem víz alá merülni filmjei kedvéért, ezért a Bioshock mellett a Karib-tenger kalózai negyedik epizódját is ejtette. Helyére Rob Marshall, a Chicago című musical, valamint az Egy gésa emlékiratai rendezőjét szerződtették. Orlando Bloom már kijelentette, hogy eszében sincs újra Will Turner szerepébe bújni, így vélhetően egy teljesen új történetszál kibontakozásának lehetünk majd szemtanúi. Johnny Depp ellenben negyedik alkalommal is vállalta, hogy magára rántja Jack Sparrow kapitány gúnyáját, valamint gunyoros modorát, ám előtte még befejezi egyéb munkáit (Alice in Wonderland, The Rum Diary, Rango). Meg nem erősített információk szerint az örök ifjúság forrása körül csapkodnak majd a hullámok.



Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a Disney Interactive az új Turok fejlesztőit bízta meg egy vérbeli kalózos RPG, a Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned fejlesztésével, ami legkorábban jövőre érkezik, ám az sem kizárható, hogy a film miatt jelentősen meghosszabbodik a munkálatokra fordítható idő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)