Hirdetés

Pirates of the Caribbean Online Béta!

|

Második alkalommal lehet megközelíteni a Karib-tengert online; ahogy először is, most is a PotCO kapuin át.

Hirdetés

Július végén fejeződött be az első tesztidőszak - a tanulságokat levonva azóta hegesztik a srácok a játékot. Most itt az idő, hogy újra belevágjanak a bétázásba.
Elsősorban a játék futását tették gyorsabbá és komplikációmentesebbé, továbbá mostmár Mac-en és PC-n is tolhatjuk. Javítottak és egyszerűsítettek a tengeri ütközetek menetén: innentől gyerekjáték lesz csapatokat formálni. Emellett kicsit élőbbé és reálisabbá tették a világot a környezet kidolgozásával és pár plusz effekttel.
A játék hivatalos oldalát erre találjátok: egy tetszőleges 'Sign Up' gomb megnyomásával lehet jelentkezni - éppen eleget helyeztek el az oldalon :)

harr.jpg

HARR!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)