Hirdetés

Pirates of The Caribbean Online bétateszt

|

Hamarosan érkezik a Pirates of The Caribbean című film 3. egyben lezáró darabja, a filmmel együtt egy történet alapú játék és egy MMORPG is érkezik. Most az MMO-ba kóstolhatnak bele a Fileplanet előfizetői egy bétateszt erejéig.

Hirdetés

A Pirates of The Caribbean című filmeknek köszönhetően reneszánszát éli a Karib tengeri, kalózos világ. Az új filmmel együtt kijövő single játék is az előzetesek alapján sokkal, szebb, jobb és igényesebb lesz mint a tavaly látott film alapján készült játék. Az MMORPG játék a trendeket követve főként a történet alapúságra fog építeni úgy mint például a Lotro. Saját kalózt készíthetünk akivel aztán saját hajónkon róhatjuk a tengereket. A játék természetesen a többi aspektusában hozza a szokásos kliséket, a készítő kiemelte hogy a játékot folyamatosan új tartalmakkal fogják frissíteni. A béta erről a linkről érhető le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)