Hirdetés

Pirates of the Carribean - A Halloween itt is "meglepő" lesz

|

Jó helyről lopni sosem szégyen - tartja a mondás. Mindazonáltal kissé talán már unalmas, hogy minden játékot zombik özönlenek el.

Hirdetés

Újabb nap, újabb zombis hír. Mondhatnám, hogy ez van ezt kell szeretni, de nem így van. Nem kell szeretni, de ez van :). Azért hátha van olyan az olvasók közt, aki tolja ezt az MMO-t, és nekik érdekes lehet a hír. Aztán meg, amúgy is sokan szeretnek csak úgy beszológatni egy-egy játékra, hírre, nekik is szól ez a cikkecske. Komolyra fordítva a szót, a Pirates of the Carribean Online - tehát az MMO - sem kerülte el a sorsát, és a WoW valamint a GTA után, itt is támadásba lendülnek a zombik jól. Az sem tántorítja el a fejlesztőket, hogy a WoW fórumokon már szinte hihetetlen magasságba csapott az anyázás szintje. A Pirates of the Carribean ezzel a kis meglepivel ünnepli egyéves fennállását is. Halloween éjszakáján sötétbe borulnak majd a szerverek, és az előbukkanó hold minden játékost zombivá változtat. Elbújni persze lehet, de abban mi a fun? A játékosok megvadult zombiként városokat és ártatlan polgárokat lesznek kénytelen megtámadni, illetve molesztálni. Mit is mondhatnék még? Személy szerint én tuti zombi lennék - így is majdnem az vagyok.

jolly_roger.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)