Hirdetés

Piros Xbox 360 dukál a Resident Evil 5 mellé

|

Eleinte úgy tűnt, csak tréfa a piros színben pompázó Xbox 360, de végül igaznak bizonyult a hír.

Hirdetés

Bizony, bizony. Az első hírt még kacsaként kezeltük legtöbben, aztán kiderült, hogy mégsem csacskaság. A Microsoft és a Capcom összefogásának eredményeképpen, a március 13-án bekövetkező megjelenéssel egy időben debütál a Resident Evil 5 pack. A csomag tartalma elég impozáns. Egy szép(?) piros Xbox gépezet, 120 GB winyóva, hozzá passzentos piros vezeték nélküli irányító, Resident Evil 5 premium theme, fekete headset, HDTV kábel, a Super Street Fighter II Turbo HD Remix, és természetesen a Resident Evil 5 játékprogram. Mindez 399 dollárt kóstál majd az USA területén. Hazai forgalmazóról, árakról, egyelőre semmi hír.

 

xboxre2.jpg
 

 

 

xboxre.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)