Hirdetés

Pisztolykontoller a Valve játékaihoz

|

Nem is olyan rég olvastam egy írást a világ legértelmetlenebb kontrollereiről. Lehet, hogy ki kellene bővíteni a listát!

Hirdetés

Aki még nem hallott volna róla, létezik egy bizonyos Falcon nevű kontroller, amelyet az amerikai székhelyű Novint forgalmaz már egy ideje. A kütyü lelke, hogy 3D-s érzékelője révén le tudja követni az erre a célra mellékelt alkatrészének mozgását, s így képesek vagyunk vele irányítani játékainkat. Mostantól például majdnem a teljes Valve felhozatalt, köztük a Left 4 Deaddel.


A különleges erő-visszacsatolásáról megismert Falcon a közelmúltban kapta meg pisztoly formájú tartozékát, aminek révén immáron a lövöldözős játékokban is szuperál. A kritikák szerint mókásnak és használhatónak számító kontroller a Valve közbenjárásával ezentúl támogatja az összes HL2 epizódot, a Portalt, a TF2-t, és hmarosan Left 4 Dead és Counter Striker támogatást is kap majd. Hogy mi is tulajdonképp ez a Falcon , arról pár videó alant, a támogatott játékok teljes listáját pedig itt találjátok. A kotroller jelenlegi ára 159 dollár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)