Hirdetés

Pit People - megvan a zárt béta időpontja

|

A Behemoth egy új stratégiai játékkal készül, amit nemsokára ti magatok is kipróbálhattok majd, ha bekerültök a szerencsések közé.

Hirdetés

Emlékeztek még az alttesti poénokkal gazdagon megszórt Castle Crashers őrült lovagjaira? Na, valami hasonlóval készül a Behemoth, csak most stratégiai játék formátumban. A körökre osztott harcrendszer és az érdekes játékmenet tényleg nagyon szórakoztató, és erről hamarosan ti is meggyőződhettek majd.

A Pit People zárt bétája pontosan szeptember 8-án indul és egészen 15-ig tart. Ez idő alatt az Xbox One verziót lehet csak próbálgatni, viszont a tesztre bárki jelentkezhet ezen az oldalon keresztül. A PC-s tábor most kimarad a buliból, de szerencsére a végleges játék számítógépekre is megjelenik majd, így annyira azért nem haragszunk.

A megjelenési dátumot egyelőre nem tudjuk, de mivel szeptemberben már bétázunk, jó esély van az idei őszi megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)