Hirdetés

Pitchford vs. Pachter - 1:0

|

Randy Pitchford általában nem kímél senkit, és semmit. Mióta azonban a Borderlands sikeres lett, többen odafigyelnek rá.

Hirdetés

Randy Pitchford már nem egyszer közölte nem feltétlenül pozitív véleményét a játékipar néhány prominens személyéről. Az id Software, és a Crytek után most az elemző Michael Pachter van soron, és most talán jogos is szólam.

Talán emlékeztek még, hogy Pachter még a kiadás előtt temette a Borderlands című játékot, mivel szerinte RPG fronton a Dragon Age, FPS fronton pedig a Modern Warfare 2 veri kenterbe. Tény, hogy a Gearboxnál ott volt a zabszem mindenkinél, és náluk nagyobb kiadók is úgy döntöttek, hogy eme két riválissal nem szállnak szembe, inkább 2010-re halasztanak jól. Pitchfordék azonban kockáztattak, és a Borderlands sikeres is lett: immár több mint hárommillió példány talált gazdára. Ennek örömére nyilatkozta Pitchford, hogy "nehéz időszak volt ez nekünk, hiszen Mike dolga, hogy elemezze a dolgokat, és szendvicsbe fogott minket a világ két legnevesebb FPS-se, valamint a BioWare RPG-je, és hát ők a vízen járnak ugye. Mindezek ellenére én már akkor tudtam, hogy Pachter hibázott a Borderlands esetében, és nyerni fogunk". Persze utólag már lehet ilyeneket mondani, és igazából nagy gratuláció a Gearboxnak, de azért arra is emlékszünk, amikor tavaly ősszel Pitchford gatyája is tele volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)