Hirdetés

Pixelhősök party szombaton a Tűzraktérben!

|

Remélem nem felejtettétek el, hogy Berrr könyvének kapcsán nem mindennapi party kerül megrendezésre szombaton a Tűzraktérben.

Hirdetés

Az csak egy dolog, hogy szívünket megmelengető kvarcjátékok kiállítása mellett C-64, Amiga, Atari gépeken és Nintendo konzolokon nyomulhatunk majd - lesz még program dögivel.

Ott lesz például a  kerekasztal beszélgetés régi-kontra új játékokról, a videojáték újságírás hőskoráról, a retro-ról, a játékok jelenéről és jövőjéről, amelyek 5 körül kezdődnek:
Moderátorok: Turcsán Tamás "Shy" (ex- PC Guru) és Dragon György "Gyu" (Gamestar)

1. Beszélgetés:

Berényi Zoltán (Bear)  (ex-Guru)
Bognár Ákos (Mr. Chaos) (ex-Mikrovilág, PC-X)
CoVboy (ex-COV)
Lám Gábor (DEL) (ex-PC-Guru, ZED, GameStar)
Martin (ex-576 KByte)
Zolee (ex-576 KByte)
 
2. Beszélgetés:

Képes Gábor (Magyar Műszaki és Közlekedései Múzeum)
Stöckert Gábor (Stöki) (IDDQ)
Hanula Zsolt (Hancu) (IDDQ)
Kömlődi Ferenc (jövőkutató, cyber-esztéta)
Beregi Tamás (szabadúszó író)

Már eleve ez a programpont megérné a látogatást, hiszen a szakma régi és mai legendái is ott lesznek, azonban este nyolctől maga Jeroen Tel, a legendás Maniacs of Noise tagja, örökzöld C-64-es zenész lép fel több kollegájával (Henry Homesweat virtuóz Gameboy chiptune zenész Angliából, Markus Schrodt Ausztriából, Nvyllund, Dj Banyek és a Demon SUperior a magyar színeket képviselik majd chip-zenéikkel.)

A helyszínen élő kódolás id folyik majd a ma is aktív C-64 scene tagjainak jóvoltából, míg a Vj The C-Men vizual setekkel készül:
Digitalistik, Chaosmedia, Skogen, 100% paprika, Attaray, The C-Men
Slide: Fullogic, 3D VROUW

A 8 és 16 bites korszak kedvelőinek mind ott a helye!!!!

A helyszín a Tűzraktér, Budapest Vi. ker Hegedű utca 3 - a programok négy órától kezdődnek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)