Hirdetés

Plague Inc. - az oltásellenes mozgalom is bekerül a játékba

|

Már több mint 20 ezer rajongó írta alá a petíciót, a stúdió pedig meghallgatta a rajongók kérését.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban újra lendületre kaptak a különböző oltásellenes mozgalmak, amelyek azt terjesztik, hogy a védőoltások több kárt csinálnak, mint hasznot. Az őrület hatására több olyan betegség és járvány is felütötte a fejét, amivel évek óta nem találkoztak az orvosok, pusztán azért, mert néhány őrült teljes meggyőződéssel állítja, hogy a védőoltások autizmust és egyéb betegségeket okoznak.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben egyre több helyen találkozhattunk a témával, amire rögtön lecsaptak a Plague Inc. rajongók is. Ebben a játékban ugye különböző vírusokkal kell megfertőzni a Föld lakóit, így a játékosoknak kifejezetten jól jönne, ha azok nem oltanák be magukat. Valaki indított is egy petíciót, amit a fejlesztők is megosztottak azzal a felütéssel, hogy ha az eléri a 10 ezer támogatót, bekerül az oltásellenes mozgalom a játékba.

A cikk megírásának pillanatában már 21 ezer fölött jár a számláló, a csapat pedig már el is kezdett dolgozni az új mechanikán. Az persze túlságosan megkönnyítené a játékosok dolgát, ha a virtuális Földlakók mostantól nem oltatnák be magukat, de valamilyen megoldást biztosan találnak a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)