Hirdetés

Planet Alpha - megjelent a fantáziadús sci-fi platformer

|

Egy hangulatos launch trailer jelzi, hogy megérkezett a Team 17 legújabb játéka.

Hirdetés

A Planet Alpha még az IO Interactive-nál is megforduló Adrian Lazar mellékprojektjeként kezdte pályafutását 2013-ban, azóta viszont rengeteget fejlődött, hiszen az évek során egy varázslatos sci-fi hangulatú plaformer vált belőle, amely a Team17 képében kiadóra is lelt, szóval teljes az öröm. 

Hirdetés

A Planet Alpha játékmenetében egy gyönyörű idegen világot fedezhetünk fel annak minden rejtélyével és veszélyével együtt, ráadásul karakterünk különleges képességének köszönhetően változtathatjuk a napszakokat, amely megkönnyítheti a boldogulásunkat ezen az ismeretlen planétán. A játék már megjelent, az utolsó trailer pedig ízelítőt ad a játékmenetéből:

A Planet Alpha PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre érhető el, mellesleg ez a Team17 századik megjelent játéka, szóval nagy az ünneplés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)