Hirdetés

Planet Coaster - menő filmes és tévés járgányok érkeztek

|

A Knight Rider és a Vissza a jövőbe híres autói is megjelenhetnek a vidámparkunkban a Planet Coaster frissen megjelent DLC-ivel.

Hirdetés

A Planet Coaster egyik legnagyobb erősségét a hihetetlen rajongói munkák megalkotását segítő eszközkészlet jelenti, de a készítők saját DLC-i is hoznak néhány menő újdonságot a parkjainkba.

Hirdetés

A tavaly novemberi megjelenés óta egyébként most először adtak ki fizetős tartalmakat, eddig kizárólag ingyenes frissítések érkeztek. A három, egyenként három eurót kóstáló DLC menő új járgányokat hoz a játékba, amiket go-kart-pályákon és különálló szoborként is megvásárolhatunk a parkunkba. A Planet Coaster egyik bővítésével a Vissza a jövőbe DeLoreanjét kapjuk meg, fluxuskondenzátorral, lángoló keréknyomokkal és 88 mérföldes sebességmérő táblákkal teljessé téve a hangulatot.

A Knight Rider csomaghoz KITT két változata és KARR mellett robbanás- és golyóbecsapódás-effektek is járnak, hogy egy igazi filmes autós üldözés minden kelléke meglegyen.

Az utolsó csomag a '60-as évek klasszikus amerikai szitkomjához, a The Munstershez kapcsolódik, ennek szörnyes témájával összhangban félelmetes zöld ködöt és denevéralakú konfettiket is felhasználhatunk a parkunkban. Ezek és a műsor logója mellett két járgány, a Munster Coach és a Drag-u-la került a Planet Coaster DLC-jébe.

Nektek hogy tetszenek a DLC-k?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)