Hirdetés

Planet Michael MMOG bejelentés

|

Várható volt, hogy a pop egykori királyának hagyatékán és legendáján még sokan szeretnének pár fillérecskét keresni...

Hirdetés

Maga Michael Jackson is videójáték-kedvelő volt, így nem csoda, hogy ezen a fronton erősít az örökségét örző cég:

A SEE Virtual Worlds és a  Michael Jackson bejelentette a Planet Michaelt, amely egy tömegesen játszható multiplayer online virtuális világ, Michael Jackson életéből és humanitáris tevékenységéből merítve az ihlete. A játék maga egy interaktív videójáték + közösségi tapasztalat lesz, amely a  MindArk Entropia Universe technológiáját használja. Attól teljesen független projeft lesz, amely valós-életbeli gazdaságot használ majd.

Az SEE Virual Worlds első világe lesz a Plane Michael, amely tematikus, és amelyet az Entropia Universe alatt adnak ki. Az Entropia Universeben máris több planéta található, kombinálva jól felépített gazdasági rendszerrel és látványos grafikával. A Planet Michael egy havidíj nélküli, ingyenesen letölthető és játszható bolygó lesz - amely valós életbeli fizetési modell segítségével lesz képes arra, hogy többet nyújtson a játékosnak (több tucat foglalkozást például), illetve, hogy a játékos részt vehessen a játék által támogatott jótékonysági eseményeke.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)