Hirdetés

Planet of the Apes: Last Frontier - nehéz döntések várnak ránk

|

A majmok bolygója filmeket összekötő Planet of the Apes: Last Frontier inkább tűnik egy interaktív mozinak, mint a klasszikus értelemben vett videojátéknak, de az eseményeket mi fogjuk befolyásolni és nem lesz könnyű dolgunk. Ebből ad ízelítőt a legújabb trailer.

Hirdetés

Szerencsére az augusztusban bejelentett Planet of the Apes: Last Frontier fejlesztése gondtalanul halad A majmok bolygója filmek motin capture munkálataiért felelős stúdió, a The Imaginarium videojátékos divíziójánál, nem úgy, mint a mobilváltozat

Hirdetés

Az Imaginati Studios első projektje A majmok bolygója: Forradalom és Háború eseményeit köti össze, amelyben majmokat és embereket egyszerre "irányíthatunk" majd a játékmenet során és a választásaink bizony rengeteg dolgot meghatároznak majd, például egyes karakterek sorsát is. Számos befejezés várja a játékosokat, emiatt pedig többször is újrajátszható lesz a 2-3 órásra, tehát film hosszúságúra ígért Planet of the Apes: Last Frontier. Az alábbi trailerben ezekből a kemény döntésekből kapunk egy kis prezentációt a játék egyik legfontosabb szereplője, Khan szemszögén keresztül:

Ha esetleg lemaradtatok volna róla, a közelmúltban a Game Informer kiadott egy közel tízperces gameplay videót kommentár nélkül, amely sokat mutat a játékmenetből: 

A Planet of the Apes: Last Frontier elvileg még idén megérkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de pontos dátumot még nem kaptunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)