Hirdetés

Planetside 2 - ez tulajdonképpen egy Halo MMO

|

A Sony Xbox rajongókat próbál átcsábítani a sötét oldalra, és ehhez szokatlan lépésekre van szükség.

Hirdetés

A címből adódó képzavar teljesen érthető, hiszen a Halo és MMO szavakat már láthattuk egy mondatban leírva, na de hogy PS4? Hiszen ez teljességgel lehetetlen! Nem kell megijednünk, ennyire radikális lépésekre azért nem kell számítani, de a SOE érdekes elképzeléseket tárt elénk.

Az idei E3 óta tudjuk, hogy a free-to-play online lövölde hamarosan nem csak PC-n, hanem PS4-en is elérhető lesz majd. Természetesen nem akarnak veszíteni a PC-s közönségből, így oda is érkeznek majd a frissítések folyamatosan. A karakterek migrálása illetve a cross-platform játék egyelőre nincs tervben, így célszerűen azokat a játékosokat szeretnék megfogni, akik valami hasonló, csak kevésbé monumentális játékkal már játszottak.

„Több ezer játékos egy Battlefield-szerű területfoglalós játékban, mindez becsomagolva egy kis Halo-t idéző sci-fi páncélba" - így írta körül a Planetside 2-t John Smedley, a Sony Online Entertainment elnöke. „Csodás jövőképet vetít elénk, hogy egy valódi free-to-play játékot valósíthatunk meg" - tette hozzá.

Szerintetek is megérdemli a „Halo MMO" becenevet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)