Hirdetés

Planetside 2 - Európában is indul a PS4-es béta

|

A Planetside 2 bétájába végre az európai játékosok közül is bekerülhetnek a szerencsések.

Hirdetés

A Guiness-rekordot is a magáénak tudó Planetside 2 több mint két éve pörög PC-n, viszont egy ideje tudjuk azt is, hogy előbb-utóbb PlayStation 4-re is érkezik az MMOFPS. És bár megjelenési dátum továbbra sincs, biztató jel, hogy a zárt béta Észak-Amerika után Európában is nemsokára elindul.

Egész pontosan március 25-én startolhat a tesztelés azoknak, akik bekerülnek. Aki szeretne részt venni a bétában, annak mindenképpen regisztrálnia kell a játék oldalán, ahol értesítik, ha hozzáférést kap. A fejlesztés egyébként valószínűleg azért húzódik ilyen sokáig, mert a fejlesztők szeretnék, ha a PS4-en is pontosan olyan jó élmény lenne a Planetside 2, mint PC-n, így például a kontrolleres irányítás, és az új interfész első nagy tesztje is volt a januárban elindított amerikai béta.

Ti jelentkeztek majd a tesztre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)