Hirdetés

Planetside 2 - Reszkessetek csalók!

|

Hadba indult a Sony a csalók ellen, jön a nagy karácsonyi banhammer...

Hirdetés

Ki ne ismerné az érzést, amikor valami pimasz fráter elrontja egy csomó ember szórakozását, mert képtelen ügyesen játszani, de csalni azt nagyon tud... A Planetside 2 szerverein is akad néhány gazember, de neki most annyi, legalábbis a SOE nagyfőnök John Smedly szerint. Elindult a karácsonyi nagytakarítás, és az első csalókat Smedley személyesen búcsúztatta.

A Haruhi nevezetű ellenszenves fiatalemberhez intézett szavai emígyen hangzottak:" Viszlát szemétláda, találj magadnak másik hobbit, vagy tanulj meg játszani!" Nyehe. A többi csalóhoz is volt pár kedves szava Johhny bácsinak: " Csaljatok csak nyugodtan...megtalálunk. Megtaláljuk a családotokat is és levadászunk." Hoppácska. Komolyan persze ne vegye senki a fenyegetést, hiszen kétséges, hogy a Sony SWAT csapatot küldene a rosszalkodókhoz. Pedig némelyik megérdemelné....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)