Hirdetés

Planetside 2 - trailer

|

Utoljára 2009-ben számoltunk be erről a játékról. Azóta eltelt egy kis idő.

Hirdetés

Már akkortájt is csak a sötétben tapogatóztunk, hogy vajon mitől lesz más a Planetside 2, mint az első rész volt - félretéve az olyan egyértelmű dolgokat, mint új grafikus engine.

Egy időben a játékot Planetside Next néven jegyezték, és a megszűntetett the Agency-től csoportosítottak át erőforrásokat. A videó szerint immáron egyértelmű, hogy a játék címe Planetside 2 lesz, bár azon kívül, hogy egymást kell lőni, sokminden ebből a videóból sem derült ki. Ez nemcsak azért furcsa,mert a játékot immáron több, mint 2 éve fejlesztik, hanem azért is, mert első látásra elég sokminden van meg belőle. S őszintén, nem a grafikai engine lesz az erőssége.

  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)