Hirdetés

PlanetSide Arena - először láthatjuk a játékmenetet

|

Több mint 9 percen át nézhetjük, milyen lesz a következő PlanetSide játék.

Hirdetés

A vártnál később készül el a PlanetSide Aréna, de a videojátékok világában előfordulnak csúszások. Először 2019. január 29-ére tűzték ki a megjelenés dátumát, és most, 2019. szeptember elején láthatjuk végre a játékot mozgásban. Kíváncsiak vagyunk, mi volt készen belőle az év elején. 

Hirdetés

Steamen még mindig az az ígéret szerepel, hogy 2019 nyarának végére elkészülnek vele, de hát ugye ez sem jött össze, kár is bármit mondaniuk igazából. Mindenesetre egyelőre jónak néz ki, mint arról az alábbi videó megtekintésével ti is meggyőződhettek:

A PlanetSide Arena 500-fős csatákat, valamint csapatos battle royale ütközeteket fog kínálni, és először PC-n lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)