Hirdetés

Plants vs Zombies 2 - vissza a rothadó jövőbe

|

A játék legújabb frissítése új növényeket, zombikat, és új térképet is hoz nekünk. Irány a jövő.

Hirdetés

Az EA jóvoltából nemrég napvilágot láttak az első infók a Plants vs. Zombies 2 legújabb frissítéséről, a Far Future fantázianevet viselő csomagról. Egy hónappal a Garden Warfare megjelenése után most az eredeti széria is vérfrissítést kap.

A vállalat hivatalos blogján közzétett bejegyzés alapján a Plants vs. Zombies 2 frissítése március 27-én várható, és kaptunk pár ízelítőt is a most érkező csomag tartalmát illetően. A Far Future nyolc új növénnyel, tíz új zombival, és egy teljesen új térképpel fut be, emellett természetesen meglepetésekkel is találkozunk majd. Három bozótharcosról bővebb tájékoztatót is kaptunk:

Ctiron a tápos sebzést toló növények közé sorolandó, ugyanis a csomag új zombijai ellen ő lesz az egyik leghatásosabb fegyverünk. A Robo-Cone Zombie, vagy a Disco-tron 3000 ellen érdemes lesz frontvonalba állítani.

A Laser Bean többnyire a pajzsos ellenfelek ellen a leghatásosabb, húzósabb hullámok esetén jó szolgálatot tehet.

A Star-Fruits amolyan "daráljunk akit csak érünk" típus. Apró csillagokat lődöz majd, így bármelyik sorban leszedhet majd pár élőhalott ellenfelet. Akik egyébként így festenek majd:

Természetesen nem véletlen, hogy ilyen komoly arzenált kapunk majd vegetáció terén, hiszen a képen egyértelműen látható, hogy a gülüszemü, elnyílt szájú ellenfelek is komolyabb felszereléssel szállnak majd a küzdelembe. Nektek hogy tetszik a mától elérhető frissítés tartalma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)