Hirdetés

Plants vs. Zombies - készítsétek a kertet, valami közeledik

|

A PvZ fejlesztői valamire készülnek, és nem várják meg az E3-at a bemutatóval. Már hétfőn jön a bejelentés.

Hirdetés

Még egyelőre semmi hivatalos nem bukkant fel sem a Plants vs Zombies oldalán, sem a Twitter accounton, de már kaptunk pár nem túl óvatos utalást arra, hogy jó ha bebiztosítjuk a kertünket hétfőig. Jöhet az ásó, kapa.

A sorozat komoly pénzt termelt az EA-nak, így csodálkoznánk is, ha nem készülnének folytatással. Azt még nem tudjuk, hogy mi következik, de tippelni még szabad, és egyelőre az a legnépszerűbb teória, hogy a Garden Warfare kap egy második részt. Akárhogy is, lehet kezdeni dobálni az “it’s happening” giffeket. Mondjuk kezdem én.

A következő tweeteket Vanhoozerbot (PvZ művészeti vezető), Gary Clay (PvZ brand manager) és Pwen Johnson (PvZ marketing) követték el.

Ti mit vártok ezek után a hétfőtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)