Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - használj delfint shotgunként! (videó)

|

Új gameplay jött a februárban megjelenő Garden Warfare-hez, amiben 12 zombi és 12 növény irtja egymást válogatott fegyverekkel. Például delfinnel.

Hirdetés

Az abszurd most mégabszurdabbá vált, de pont emiatt várjuk hatalmas izgalommal a februárban megjelenő új Plants vs. Zombies játékot.

A Garden Warfare lényege nem a komolyan megírt sztoriban való elmélyülés (mert itt például nincs is ilyen), hanem hogy egy fárasztó nap után összeálljunk a haverokkal, és a rendelkezésünkre álló fegyverarzenállal megritkítsuk a szintén emberek által irányított zombik vagy a növények számát. A PopCap most az Xbox 360-as változatot mutatja meg nekünk, egy Vanquish meccset láthatunk Brian Lindley, a játék vezető producerjének kommentárjával. Drónok, kombók, támadás és támogatás, dráma és delfinshotgun. Ez remélhetőleg nem riasztja a PETA-t, a Postal 2 macskás shotgunja azért lényegesen gázabb volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)