Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - ismét ingyen kipróbálható

|

Újból ingyenes próbaidőszakkal kecsegtetni a játékosokat a Plants vs. Zombies: Garden Warfare második része. Konzolokon ráadásul már a mai naptól letölthető a játék.

Hirdetés

Nem ez az első trail időszak a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 esetében, hiszen a növények és az élőhalottak küzdelmének második felvonása idén májusban már egyszer kipróbálható volt.

A korábbi trial időszakhoz hasonlóan most is 10 óra játékidőt kapnak azok, akik letöltik az ingyenes verziót. Ez PlayStation 4-en és Xbox One-on már a mai napon is megtehetitek. A PC-seknek még egy picit várniuk kell, ők egészen pontosan augusztus 16-tól érhetik el a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 trialt. A próbaidő alatt teljes hozzáférést kaptok az összes elérhető tartalomhoz, mindez pedig egészen augusztus 30-ig tart majd.

Nem véletlen, hogy akkor ér véget a trial, hiszen pont augusztus 30-án landol a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 az EA Access játékfelhozatalába, vagyis az előfizetők díjmentesen lecsaphatnak a teljes játékra.

Ti is tenni fogtok egy próbát a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-vel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)