Hirdetés

Plants vs Zombies vs World of Warcraft: Cataclysm

|

Úgy látszik a Blizzard ismeri a mondást: tanulni az igazán jóktól érdemes.

Hirdetés

A World of Warcraft: Cataclysm készítői mindent megtesznek, hogy a játék egyszerűbb, "casualabb" legyen, ezzel újabb potenciális játékosok millióit elérve - reményeik szerint.

Maga a World of Warcraft: Cataclysm rengeteg újítást tartalmaz a megszokott fejlesztéseken kívül - egyre több benne az a fajta tartalom, amelyet mondjuk egy Free Realms kategóriájú mmoban is megtalálhatunk. Egyre több az ügyességi játék, a jópofa quest. Ennek kiváló példája a Hillsbrad Foothillsben található "Peacebloom vs Ghouls" al-játék (quest-chain), amely nem más, mint egy Plants vs. Zombies klón! Ez egy ismételhető quest, aki először végigviszi, az kap egy klassz achievementet. Azt, nem tudni, hogy ez előremutat-e egy újabb Popcap vs Blizzard együttműködésre (emlékszünk még a Peggle példájára?), vagy csak egy "klón", de a lényeg az, hogy jópofa - és legalább annyira addiktív, mint a Plants vs. Zombies. Persze, most a HC 40-es RAID rajongó biztos puffog - de az meg az ő baja :)

Íme egy felvétel a Peacebloom vs. Ghoulsról:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)