Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - kiderültek a közelgő frissítés részletei

|

Trouble in Zombopolis: Part One néven méretes frissítést kap a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2.

Hirdetés

Az Electronic Arts bejelentette, hogy egy ingyenesen letölthető update formájában alaposan kibővítik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-t. A Trouble in Zombopolis: Part One nevű csomag többek között két új karaktert, egy térképet és egy customisation packet is tartalmaz. Utóbbi több mint 1200 tárgyat foglal magába. 

A frissítés nevében is szereplő hatalmas zombi város, Zombopolis igencsak érdekes új helyszínnek ígérkezik. Itt próbálnak a zombik Dr. Zomboss vezetésével létrehozni egy Mega Zombotot, ami a palánta populáció végét jelenthetné. A két új játszható karakter elég bolondosra sikerült, szóval tökéletesen illeszkednek majd az eddigi felhozatalba. A növények oldalán Toxic Citron száll majd be a harcba, a zombik seregét pedig Breakfast Brainz erősíti. A pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem árulták el a készítők, a Trouble in Zombopolis: Part One valamikor a nyár folyamán fog megérkezni.

A frissítés természetesen számos szempontból csiszol a játékmeneten és balanszolja a karaktereket. A változtatások teljes listáját itt találjátok meg

Ti toljátok még a Garden Warfare 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)