Hirdetés

Nálunk csak holnap jelenik meg a PlayerUnknown's Battlegrounds 1.0

|

Bár a Bluehole december 20-ai megjelenést ígért, az eltérő időzónák miatt ezt nem tudja tartani a világ minden pontján. Mi még várhatunk egy kicsit.

Hirdetés

A PC-s játékok és azok kiegészítői általában itthoni idő szerint este 7-kor startolnak, ami nálunk még nincs túl későn, az Egyesült Államokban meg nem korai. Néhányan azonban nem törődnek a legkedvezőbb időpont megtalálásával.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds kapcsán is arra számítottunk, hogy este már a lényegesen kevésbé bugos, teljesnek mondható változattal játszhatunk (amiben át lehet mászni dolgokon!), azonban a Steam főoldalán megjelent egy számláló, ami holnap reggel 8-ig számol vissza. Na de aztán holnap ott az egész nap, hogy ismerkedjünk az új pályával, Miramarral, az új funkciókkal, és reméljük, a szerverek nem fognak haldokolni; ha most bírják a strapát, bírniuk kell az 1.0 startja után is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)