Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - új animációval vetődhetünk fedezék mögé

|

Maga PlayerUnknown osztotta meg az új animációkat, amelyek hamarosan még gördülékenyebbé teszik a taktikus mozgást.

Hirdetés

A legtöbben már azzal is beérnék, ha végre bekerülne a vaulting a játékba és nem kéne minden kerítés és leomlott fal mellett értékes másodperceket elvesztegetni, mert a karakterünk képtelen átugrani azokat, a fejlesztők azonban már most a következő újításon dolgoznak.

Brendan Greene, vagyis PlayerUnknown tegnap Twitteren osztott meg egy gifet a rajongókkal, amin egy teljesen új animáció látható, amit valószínűleg akkor tudunk előhozni, ha oldalazás közben megnyomjuk a fekvés gombot. Hogy ez a gurulás pontosan hogy fog kinézni a hamarosan induló FPS szervereken, az már más kérdés.

A mai nappal egyébként a ranglistákat is frissítik, és mostantól beállnak az egy hónapos szezonokra. Ez rövid időnek tűnhet, de szeretnének minél többször belenyúlni a rendszerbe a rajtig, hogy akkor már ne kelljen piszkálni azt. A korábbi eredményeinket tárolják, de a játékosok számára egyelőre nem elérhetőek, majd csak később pakolják vissza azokat a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)