Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - számos kisebb-nagyobb újítást hoz a 27-es frissítés

|

Felkerült a tesztszerverekre a legújabb patch, amivel rengeteg egyensúlybeli változtatással együtt egy új battle pass és egy új fegyver is érkezik.

Hirdetés

A PUBG 27-es frissítése a jelenlegi verziójában 6,5 GB-t nyom, úgyhogy láthatóan nem szerény. Első körben a tesztszerverekre került fel, ott eltölt majd egy-két hetet, hogy legyen idő finomhangolni.

Hirdetés

A két legfontosabb újdonság közül az egyik az MP5K SMG, ami egy új fegyver, és csak a Vikendi pályán lehet majd megtalálni. A másik extra az új Survival Pass, mely a Wild Card nevet kapta. A bérlet 10 hétnyi kihívást kínál, melyek teljesítéséért több mint 60 tárgyat kaphatunk jutalmul. A fejlesztők a vikendis bérletre érkezett kritikákat szívükre vették, és finomítottak a kihívásokon.

Az apróbb változtatások között olyan nem elhanyagolható dolog vannak, mint az Erangel pályán megnövelt lootmennyiség és az, hogy a mesterlövész puskákból testre leadott lövések 150 százalékkal többet sebeznek. A változtatások teljes listáját megtaláljátok a PUBG hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)