Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - véget ért a Fix PUBG kampány

|

Számos, régóta fennálló hibát sikerült javítani, és a csapat azt is elárulta, milyen irányba halad tovább.

Hirdetés

Augusztusban elhatározta a PUBG Corp., hogy vesz egy nagy levegőt, és belevág a PUBG legégetőbb hibáinak kijavításába.

Hirdetés

Most egy hosszú blogposztban jelentették be, hogy mire számíthatunk a következő egy évben, mi az új irány, ami mentén haladnak. Elsősorban továbbra is arra koncentrálnak, hogy a fontos hibákat mihamarabb javítsák, és a javítások ne okozzanak új gondokat. A stabilitás és a minőség lesz az első (meg a cheaterek kipaterolása), az újítások, új tartalmak csak a másodikak. Ettől függetlenül szeretnék olyan ütemben bővíteni a PUBG-t, ahogy eddig, de ha ennek a játék minősége látná kárát, inkább lassítanak, gondosabbak lesznek. Kapunk továbbá egy új kezelőfelületet, ami több infót és választási lehetőséget ad (kiírja például a becsült várakozási időt és a pinget), hogy mindenki a lehető legjobb élményt kapja.

Aki nagyon részletesen akarja tudni, mi a helyzet és milyen eredményekkel járt a Fix PUBG kampány, a Steamen közzétett posztban olvashat erről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)