Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ami nem tölt be, az nincs is ott

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds játékosok felfedeztek néhány elég érdekes anomáliát az elmúlt napokban, amelyek komoly hatással vannak a játékmenetre.

Hirdetés

Akik sokat játszottak mostanában a Ubisoft játékaival (ők imádnak mindent kipakolni a felhasználókhoz), azok már bizonyára hozzászoktak ahhoz, hogy egy csomó dolog kliensoldalon történik, így nem feltétlenül ugyanúgy néz ki mindenkinél. Ez már egy olyan egyszerű esetben is problémás lehet, mint egy füstgránát, hiszen előfordulhat, hogy te azt hiszed, hogy teljesen eltakar a füst, míg az ellefélnél teljesen más irányba gomolyog.

Ez a PUBG-ben is így működik, vannak azonban további érdekességek. Előfordult például, hogy komplett házak vagy fák nem töltöttek be rendesen, így a játékosok a falon keresztül lootoltak, vagy egy fatörzsön keresztül lőttek le egy ott megbújó, értetlenül álló ellenfelet. Olyan azonban viszonylag ritkán történik, amit ezek a srácok összehoztak:

A sofőrnél nem töltött be a híd, a többiek viszont nem értették, hogy mi a probléma, hiszen attól az még biztos ott van, csak át kell rajta hajtani. Aztán amikor átestek a textúrán, volt meglepődés. Nem hiába korai hozzáférésű cím a PUBG.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)