Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a héten az Xbox One-osok is harcolhatnak Miramaron

|

A napokban zajlik a sivatagos pálya Xbox One-os tesztje, könnyen bekapcsolódhat bárki.

Hirdetés

Elvileg májusban bekerül a PUBG Xbox One-os változatába is a második pálya, Miramar, amihez, úgy tűnik, tudja magát tartani a Bluehole.

Hirdetés

Április 26-án, 27-én és 28-án, hajnali 2-től reggel 8-ig van lehetőség a tesztelésre, amihez úgy lehet csatlakozni, hogy letöltjük az Xbox Store-ból az április 24-én 0:01 perc körül felkerülő "PUBG Test Server" klienst.

Nem kell megijedni, a hétvégén már kényelmesebb időpontokban, április 28-án és 29-én este 8-tól reggel 8-ig lehet majd nyomni. Érdemes figyelembe venni, hogy a pálya még nincs kész, ezért bugos lehet, illetve bármikor lekapcsolhatják a szervereket egy rövid karbantartás erejéig. Emellett az is okozhat gondot, hogy csak Észak-Amerika szervereihez lehet kapcsolódni, viszont akár Európából is, szóval reméljük, nem lesznek nagy fennakadások.

Mindenképp használjátok ki a lehetőséget, sőt, jelentsétek a hibákat, mert az első 150 bejelentő valami játékbeli jóságot kap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)