Hirdetés

A PUBG konzolos változata hamarosan teljes cross-play támogatást kap

|

A konzolos játékosok nemsokára összeállhatnak haverjaikkal, bármilyen platformon is játszanak.

Hirdetés

Nemrég a PlayerUnknown's Battlegrounds PC-s változata megkapta a 6.2-es frissítést, ami sok apróság mellett behozta a Team Deathmatch játékmódot. Ez a patch ugyan még nem érkezett meg konzolokra, de hamarosan a PlayStation 4 és Xbox One verziók is megkapják majd némi extra idő után, amit a teszt szerveren tölt a frissítési csomag. Erre azért van szükség mert a frissítés konzolos verzió egy fontos új feature-t is megkap.

Hirdetés

A PlayStation 4-es és Xbox One-os meccsekben eddig is voltak játékosok mindkét platformról, de a 6.2 megjelenése után végre a mérkőzések előtt is összehozhatunk cross-platform csapatokat. Végre tehát simán meghívhatjuk játszani a haverjainkat, bármelyik konzolon is nyomják a PUBG-t.

A 6.2 konzolos verziójának megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a PTS szerveren már kipróbálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)