Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - hamarosan teljes meccseket is visszanézhetünk

|

Néhány hónapon belül elkészülhet a 2D és 3D visszajátszásokat rögzítő rendszer, amivel kielemezhetjük a teljesítményünket és akár videókat is készíthetünk.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői a következő egy hónapban elsősorban arra koncentrálnak, hogy rendbe tegyék, néhányan azonban már egy új rendszer implementálásán ügyködnek.

 

A játék mögött álló Brendan Greene, vagyis PlayerUnknown elárulta, hogy a fejlesztőcsapathoz nemrég csatlakozott egy másik divízió, akik jelenleg is egy 2D és 3D felvételek rögzítésére képes rendszeren dolgoznak. Előbbivel az Armához hasonlóan az útvonalat követhetjük majd végig, utóbbi viszont lehetőséget ad rá, hogy lelassítsuk a felvételeket vagy speciális kameraszögeket használjunk, így akár videók szerkesztéséhez is alkalmas lesz.

Greene kifejezetten örül az új csapatnak, hiszen így nem kell nekik extra energiát fordítani erre a rendszerre és foglalkozhatnak a technikai javításokkal. Emellett szeretné, ha teljes mod-támogatást kapna a Battlegrounds, amivel megjelenhetnének az új játékmódok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)