Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - csak egyetlen játékban lesz olyan gyönyörű a víz, mint ebben

|

Egy jó dolog már biztosan kisül abból, hogy a Microsoft kiadóként állt oda a PUBG konzolos változata mögé: megkapjuk ugyanazt a vizet, amivel a Sea of Thievesben is találkozhatunk.

Hirdetés

A Microsoft a gamescomon jelentette be büszkén, hogy a PUBG konzolos változatát ők adják majd, valamint időszakos konzolos exkluzivitást élvez majd az Xbox One. De a kiadó ad is, nem csak elvesz.

Brendan Greene, vagyis maga PlayerUnknown mondta el egy interjúban, hogy a partneri kapcsolatnak hála a Battlegroundsban ugyanazt a technológiát használják majd a víz generálásához, mint amit a Sea of Thieves-es Rare fejlesztők. Ez valahogy így néz ki:

A Rare-es srácok azt mondták, hogy imádják a játékot és rengeteget játszanak is vele, de a mi vizünk nem valami jó, szemben az ő technológiájukkal. Azt mondták, megoszthatjuk egymással ezt a tudást. Ez a hatalmas előnye annak, hogy egy ilyen stúdióhálózat részesei lehetünk: megkapjuk ezt a technológiát gyakorlatilag ingyen, és mi is segíthetünk nekik.

Reméljük, hogy jól sül majd el a dolog és mi játékosok tényleg csak profitálunk majd a dologból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)