Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - az ivás animációja felboríthatja a játékot

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds készítői nem csak új feature-öket és javításokat szeretnének hozni a játékba, hanem egy kicsit valószerűbbé is tennék néhány új animációval. A közösség aggódik.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds részben azzal fogta meg a túlélőjátékok közönségének egy jelentős részét, hogy a fejlesztések ütemét illetően is elég komoly tempót diktál a Bluehole csapata. 

Hirdetés

A játék Twitter-fiókján közzétett egyik üzenet megmutatta például, hogy készülnek a szükséges animációk arra az alkalomra is, mikor karakterünk éppen iszik. Ez persze nem csak valamilyen emote, hanem a PlayerUnknown's Battlegrounds játékmenetére is hatással van, mivel az italok különböző ideiglenes buffokat is adnak. Jelenleg viszont nem látjuk az ivás konkrét cselekvését, csupán a számlálót figyelhetjük, ami azt mutatja, mennyi ideig kell még egy helyben állnunk, míg ránk kerül a buff. Amint az alábbi gifen láthatjátok, ezt is elég részletesen dolgozzák ki a készítők, sőt, még az eldobott dobozok is a földön maradnak.

A probléma az eldobással van - sokan attól tartanak, hogy ez elárulja a helyzetüket, nem tudnak úgy elbújni, hogy ne látszódjon, honnan repült egy doboz. Remélhetőleg a fejlesztők majd ezt is figyelembe veszik.

Ti milyen újdonságot látnátok szívesen a PlayerUnknown's Battlegroundsban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)