Hirdetés

Nem csak a csalást állította meg a PlayerUnknown's Battlegrounds frissítése

|

A napokban megjelent update-et vissza kellett vonni, mert sokaknál nem indult el a játék miatta.

Hirdetés

Láthatóan nagyon agresszívan küzd a csalók ellen a PUBG Corp., és érezhetően javul is a helyzet. Még nincs minden védelmi megoldás beépítve, de hamarosan sikerülhet egy újabb szintet elérni.

Hirdetés

Pénteken megjelent egy patch, ami elvileg a cheatereknek tett volna keresztbe, a gyakorlatban viszont sokkal többen megszívták. Sokaknak egyáltalán nem indult el a kliens, mások teljesítményzuhanásról számoltak be. A fejlesztők próbálják kitalálni, mi okozhatott gondot, valószínűleg valami külső szoftver, vírusirtó lehet a hibás, de amíg valahogy meg nem tudják oldani, addig visszavonták a frissítést.

Nagy tervei vannak a csapatnak erre az évre, reméljük, a csalók vagy a hasonlóan kínos bakik miatt nem fognak csúszni ezekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)