Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már elérhető a War esemény

|

A pörgős játékmód mellett egy új mapot is hozott a frissítés. Utóbbi csak tesztszervereken lesz elérhető.

Hirdetés

Új esemény érkezett a PlayerUnknown's Battlegrounds harcterére - a Warban három tízfős alakulat csap össze egy kíméletlen deathmatch módban. A játékmód már Custom Match-ként elérhető volt, ez viszont egy finomhangoltabb változat.

Hirdetés

A játékosok már eleve felszerelten szállnak alá az égből, hogy rögtön a landoláskor kezdődjön az akció. A meccs statikus körökben zajlik, és értelemszerűen az a csapat győz, amelyik először eléri a frag limitet.

Egy kör 350 méter átmérőjű a map egy véletlenszerűen választott pontján, és a battle royale módtól eltérően nem mozog és nem is válik idővel szűkebbé. A játékosok egy véletlenszerűen kisorsolt fegyverrel, egy extra pisztollyal, egy gránáttal és egyes szintű sisakkal illetve mellénnyel kezdik a meccset. Lootolni ugyanúgy lehet, mint máskor, és alkalomadtán airdrop is érkezik a pályára.

A War 200 szerzett pontig, vagy 15 percig tart - egy kill 3, egy knockdown 1, egy revive 1 pontot ér, a teamkill pedig mínusz 5 ponttal büntet. Halál után nem egyéni a spawn, hanem hullámokban érkeznek a játékosok. Ami még fontos, hogy a tízes csapatot teljesen feltölthetjük a barátainkkal. Egy trailer is érkezett az eseményhez, nézzétek meg, ha már fárasztó az olvasás:

A Codename: Savage nevű új, 4x4 km-es map is hamarosan visszatér a tesztszerverekre - jövő kedd és csütörtök között lehet kipróbálni a Closed Experimental Serveren. Azt viszont még egyelőre nem tudni, mikor tervezik élesíteni a pályát a normál szervereken.

A War esemény mától játszható és hétfő hajnalig elérhető. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)