Hirdetés

PlayerUnknown’s Battlegrounds - kiderült, mikor érkezik Xbox One-ra

|

Nem kell már sokáig várniuk a PlayerUnknown's Battlegrounds érkezésére a Microsoft konzoljának tulajdonosainak.

Hirdetés

PC-n folyamatosan rekordokat dönt a PlayerUnknown's Battlegrounds, hamarosan azonban már kontrollerrel a kezünkben izgulhatunk azon, sikerül le a legtutibb zsákmányt rejtő helyre ugranunk a szigeten.

Hirdetés

Ma ugyanis kiderült, hogy egészen pontosan december 12-én válik elérhetővé Xbox One-on a PlayerUnknown's Battlegrounds. A játék a Xbox Game Preview program keretein belül élesedik. Chang Han Kim, a PUBG Corp fejese fontosnak tartotta megemlíteni, hogy az Xbox One-os verzió fejlesztésénél is szeretnének komolyan a játékosok visszajelzéseire támaszkodni. Az Xbox One-os megjelenéssel egyidőben egyébként a PC-s játék a jelenlegi tervek szerint eléri az 1.0 verziószámot, és bekerül a sivatagos pálya is.

Az xboxos kiadás egyébként kap majd három exkluzív cosmetic packet is kap. Ezek PUBG Warrior Pack, PUBG Accessory Pack és PUBG Tracksuit Pack névre hallgatnak. Ti tervezitek, hogy Xbox One-on is kipróbáljátok a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)