Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a fejlesztők le fognak csapni a farmolókra

|

A játék producere elárulta, hogy hamarosan lépéseket tesznek majd az egyhelyben ácsorgó farmolók ellen.

Hirdetés

Továbbra is kiválóan pörög a PlayerUnknown's Battlegrounds, azonban az utóbbi időben egy érdekes probléma ütötte fel a fejét: egyre több az olyan játékos, aki belép egy játékba, de valójában nem játszik, hanem hagyja, hogy megöljék a karakterét miközben ő összegyűjti a pénzt.

Ez ugye azt jelenti, hogy egyre többen jönnek rá, hogy anélkül is vehetnek tárgyakat, hogy belefektetnének bármi energiát, ami értelemszerűen elrontja a játékot azoknak, akik komolyan játszani mennek fel egy szerverre. A játék producere nemrég a PAX West 2017 keretében beszélt erről, ahol azt mondta, hogy mindenképpen foglalkozni fognak ezzel, mert nem akarják elrontani a játékosok (mármint a tényleges játékosok) örömét.

Egyelőre nem árult el konkrét tervet, de vagy a pontozási rendszeren fognak változtatni, vagy egyszerűen teljesen meg fogják gátolni az AFK lehetőségét a játékban. Ti mit gondoltok? Melyik megoldás működne a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)