Hirdetés

Szorosan összedolgozik a PlayerUnknown's Battlegrounds készítőivel a Microsoft

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os kiadója a Microsoft lesz, ami komoly segítséget jelent a Bluehole-nak, de az együttműködés részletei homályosak maradtak.

Hirdetés

A játékmenettel kapcsolatosan is érdekes újdonságokat mutatott be a gamescomon a PlayerUnknown's Battlegrounds csapata, de egy, inkább üzleti szempontból érdekes hírük is akadt. Egy szorosabb együttműködésnek hála a Microsoft lett a játék kiadója Xboxon, de még nem teljesen tudjuk, mit jelent ez a megállapodás.

Hirdetés

Illetve abban biztosak lehetünk, hogy az Xbox gyártójának anyagi hozzájárulásának köszönhetően gyorsabban elkészül majd a PUBG első konzolos változata. Ez pedig kifejezetten jól jön a Bluehole csapatának, hiszen korábban többször is leszögezték, hogy az Xboxos és a PC-s verzió készítése is komolyan leterheli őket, ezért más platformokon még nem gondolkodhatnak. A Microsoft emellett ismét bedobta új kedvenc kifejezését, azaz, hogy "console launch exclusive" játékként érkezik majd meg hozzájuk a PlayerUnknown's Battlegrounds.

Ennek a pontos jelentését nem nagyon szeretnék elmagyarázni, pláne azt, mit jelent egy esetleges PS4-es változatra nézve. A Microsoft szerint erről csak a fejlesztők tudnak majd nyilatkozni, a Bluehole közösségi menedzsere pedig csak azt hangsúlyozta ki, hogy a port gyorsabb elkészítéséről szól a megállapodás. Persze az Xbox gyártójának a célja minden bizonnyal pont ez, hogy bizonytalanok legyünk egy esetleges PlayStation 4-es rajtban. Pedig a korábbi hasonló megállapodásaikat tekintve valószínűleg csak egy időszakos exkluzivitásról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)