Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a fejlesztők ajándékkal kompenzálnak minket a BP hiba miatt

|

Akadt egy kis probléma a PUBG játékbeli fizetőeszközével, de pánikra semmi ok, mindenki kárpótolva lesz.

Hirdetés

A PUBG-ben minden meccs után bizonyos mennyiségű "pénz", pontosabban battle point üti a markunkat, amelyeket mindenféle kozmetikai jóságot tartalmazó ládákra tudunk beváltani. Azonban a hivatalos megjelenés után gond volt ezzel a rendszerrel, ezért a fejlesztők most egy kis ajándékkal próbálják meg jóvá tenni a dolgot.

Hirdetés

Az 1.0-s verziót követően nem egészen úgy kapták a játékosok a BP-t, ahogy kellett volna, és a hiba egészen december 27-ig jelen volt, így valószínűleg sok ponttól estek el a játékosok. A stúdió most bocsánatot kért, és kompenzálásképp ingyen BP-t osztogat a játékosoknak, akiknek egészen február 9-ig lesz lehetőségük begyűjteni az ajándékot.

A játékba belépve zsebelhetitek be a pontokat, de ne aggódjatok, ha esetleg nem kapnátok meg egyből azokat, ugyanis rengeteg játékos között kell szétosztani a BP-t, így előfordulhat, hogy csak egy kicsit később érkezik meg hozzátok.

Ti észrevettétek az említett időszakban ezt a hibát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)