Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - csak egymással játszhatnak a csalók?

|

Ugyan a készítők a kitiltott csalók magas számával is megpróbálják megnyugtatni a tisztességes játékosokat, úgy tűnik, a PlayerUnknown's Battlegrounds más módszereket is bevet a fair játékért.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds hirtelen jött népszerűségének egyik nem kívánt mellékhatása, hogy a csalók is tömegesen vetik rá magukat a lövöldére azzal a - másodlagos - céllal, hogy megpróbálják tönkretenni  mások élményét. A Bluehole eddig is rengeteg fiókot tiltott már ki, de úgy tűnik, nem ez az egyetlen módszer, amivel próbálják felvenni a harcot ellenük.

Hirdetés

Úgy tűnik, a koreai stúdió megoldotta, hogy ha valakit csalóként azonosítanak, az később csak más csalókkal játszhasson egy külön matchmaking rendszernek hála, ami más, már ismert csalókkal teszi őket egy kalapba. A PUBG közösségében arra alapozzák ezt az elméletet, hogy a különböző csalásokkal foglalkozó fórumokon több olyan történetet is megosztottak a tisztességtelen játékosok, amik szerint a különböző eszközeik bevetése után drasztikusan megnőtt az idő, ami alatt meccset talál számukra a játék.

Többen kiemelték továbbá, hogy miután a játék azonosította őket, az ellenfeleik között is látványosan megszaporodott a csalók száma, így nem gondolhatunk másra, mint hogy a tiltás helyett a PlayerUnknown's Battlegrounds inkább egymásnak ereszti a kihágások elkövetőit. Persze a készítők valószínűleg nem szívesen árulnák el, ha valóban ezt teszik, így a sajtó megkereséseire még nem válaszoltak a témával kapcsolatban.

Szerintetek ez hasznos módszer lehet a csalók ellen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)