Hirdetés

DDoS támadások miatt botladozik a PlayerUnknown's Battlegrounds

|

Ha a napokban gondokat tapasztaltatok, ez volt az oka, de a PUBG Corp. megoldásokat ígér.

Hirdetés

Pár napja írtunk arról, hogy általános elégedetlenség uralkodik a PUBG közösségében; a játékosok hibákra panaszkodnak, és annak sem örülnek, hogy a fejlesztőcsapat nem kommunikál megfelelően. Láthatóan sokan hagyják el a játékot (legalábbis a PC-s változatot, annak játékosszámára van rálátásunk), ami sosem jó jel, de most a PUBG Corp. egy blogposzttal próbál javítani a helyzeten.

Hirdetés

A srácok elmondták, az elmúlt hónapokban folyamatosan DDoS támadások okoztak fennakadást a szolgáltatásban. Tavaly novemberben harapóztak el a leginkább, és kéthónapos enyhülés után februárban újra az egekbe szöktek. A fejlesztők külsős szolgáltatókkal együtt igyekeznek megoldani a kellemetlenséget, minek köszönhetően 85%-kal sikerült tompítani a támadások hatását.

A további problémákat, mint a teljesítménybeli visszaesést a januári frissítés okozta, viszont egyelőre még csak nyomozzák, hogy pontosan mi volt vele a gond. Úgy látják, egyedi konfigurációk érintettek, és ezért nehéz a végére járni az ügynek. Jó hír lehet azonban, hogy a Team Deathmatch módban gyorsabb lesz a matchmaking és kevésbé zsúfoltak a csapatok.

A továbbiakban igyekeznek majd többet kommunikálni, közben pedig a legégetőbb hibák kijavítására koncentrálnak. Reméljük, hogy sikerül majd a közösség kedvére tenni, mert bár még mindig nem kell összeomlani néhány százezer búcsúzó játékos miatt, lehetne jobb is a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)